Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

De Lunette - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Zeer intensieve verzorging

De Lunette is geschikt als je zeer intensieve verzorging nodig hebt. In een een huiselijke en gemoedelijke sfeer volgen we jouw tempo. We beschikken over deskundigheid en kunnen een beroep doen op zorgexpertise in de nabije omgeving.

'Ervaar het maar'

Bij ons ligt de nadruk van de begeleiding op het creëren van een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Daarbij houden we rekening met het tempo van jou. We werken volgens de methode "Ervaar het maar". We zijn deskundig in het verzorgen van mensen met meervoudige beperkingen en hebben oog voor de problemen die samengaan met het ouder worden.

Snoezelen in de zorgbadkamer

De Lunette is gevestigd in verpleeghuis Sutfene. We maken gebruik van alle faciliteiten van het verpleeghuis, zoals de fysio-oefenzaal, het therapeutisch zwembad, de verpleeghuisarts, het café, de kapper en de winkeltjes. Binnen het verpleeghuis Sutfene heeft Zozijn een kleinschalige woonvoorziening. Je hebt heeft een eigen slaapkamer met gedeeld sanitair. Er is een zorgbadkamer waar cliënten ook kunnen snoezelen.

De Lunette is gevestigd in Zutphen. Naast de faciliteiten die Sutfene biedt, is er in de omgeving een prachtig park. Het riviertje de Berkel stroomt achter De Lunette langs.

  • Appartementen De Lunette Zutphen
  • Zwembad De Lunette Zutphen
  • De Lunette - Stoel, bank en tafel
  • Brasserie De Lunette Zutphen
  • Gang De Lunette Zutphen
  • Overzicht De Lunette Zutphen