Icoon telefoon Bel ons
Woningen Markolle Zutphen

Markolle - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Meervoudige beperking

De Markolle in de wijk Leesten is een woonlocatie die heel  geschikt is als je een meervoudige beperking hebt. Maar ook als je behoefte hebt aan structuur of in een eigen appartement kunt wonen. In De Markolle wonen mensen op de beneden- en bovenverdieping. 

Huiselijke sfeer

Bij de Markolle is er een groep waarbij het accent ligt op verzorging, veiligheid en regelmaat. Bij een andere groep ligt het accent nadrukkelijk op het bieden van structuur. Bij alle groepen besteden we veel aandacht aan de huiselijke sfeer en gezelligheid.

Voorziening en omgeving

In het ruime gebouw met veel lichtinval heeft iedereen een eigen royale woonslaapkamer met gedeeld sanitair. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezellige, eigentijdse woonkamer in het centrale gedeelte. Er zijn twee appartementen voor cliënten die begeleid zelfstandig kunnen wonen.

Wooncentrum De Markolle staat in de nieuwe wijk Leesten-Oost, ten zuidoosten van Zutphen. Tegenover de Markolle is het multifunctionele centrum De Mene. Op loopafstand is een leuk winkelcentrum, met goede busverbindingen. De natuur is wandelend of per fiets snel te bereiken.

  • Woningen Markolle Zutphen