Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Walnotenhof

De Walnotenhof - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Wonen in huiselijke en gemoedelijke sfeer

Bij de Walnotenhof in Bathmen kun je wonen als je verzorging nodig hebt en houdt van een huiselijke en gemoedelijke sfeer.  Maar ook als je graag een duidelijke structuur hebt. Het is fijn als je enige mate van zelfstandigheid hebt zodat je kunt meehelpen met dagelijkse, huishoudelijke klusjes. Als je helemaal zelfstandig kunt wonen met begeleiding dan zijn onze aanleunwoningen geschikt.
In elke groepswoning wonen zes cliënten. Over het algemeen eten en drinken we in de gezamenlijke woonkamer en keuken. In het weekend koken we zelf, met hulp van begeleiders. 

Verzorging en structuur

Op Walnotenhof 1 ligt accent ligt op verzorging en op het in stand houden van vaardigheden. Daarnaast zorgt we voor een huiselijke sfeer.
Op Walnotenhof 2 is het belangrijk om structuur aan te brengen. Ook hier hebben we aandacht voor het aanleren of in stand houden van vaardigheden.
De begeleiding bij onze aanleunwoningen is individueel en afgestemd op jouw vraag. In de nacht is een slaapdienst aanwezig.

Voorzieningen en omgeving

De twee groepswoningen zijn met elkaar verbonden door een brug. Alle cliënten hebben een eigen slaapkamer met sanitair. Daarnaast maken de cliënten veel gebruik van de gezamenlijke woonkamer en keuken. De appartementen liggen dichtbij de groepswoningen.
De Walnotenhof is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Bathmen. Het kleine, gezellige dorp ligt op loopafstand en biedt verschillende basisfaciliteiten, zoals een kapper, een apotheek, een sportzaal, een bibliotheek, diverse winkels en een café.

Meer informatie

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem dan contact met ons op.

  • Ingang woningen Walnotenhof Bathmen
  • Ingang woningen Walnotenhof Bathmen
  • Walnotenhof luchtfoto
  • Walnotenhof