Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Dagcentrum Het Baken - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij het vernieuwde Baken kun je verschillende activiteiten doen. Je doet hier activiteiten die aansluiten op jouw plan van dagbesteding. De inrichting van het gebouw is aangepast voor als je een verstandelijke en lichamelijke beperking hebt. We hebben een snoezelruimte, een activiteitenruimte en een slaapkamer. In de tuin kun je schommelen of een rondje fietsen.  We wandelen iedere dag samen. Het Baken staat in een rustige woonwijk De Waarden ten zuiden van Zutphen. De IJssel is op loopafstand. Ook winkelcentrum de Brink is dichtbij.

Rustig tempo

Er zijn dagelijks terugkerende activiteiten, die veiligheid en geborgenheid geven. We hebben een rustig tempo in onze zes verschillende groepen. Elke dag komen er ongeveer dertig mensen. In het dagcentrum zijn zes groepsruimtes. 
Soms hebben we activiteiten met muziek, beweging of creativiteit en daaraan kan iedereen meedoen!

We gaan uit van wat jij kunt en wilt

Iedere groep van het Baken heeft een eigen manier van begeleiden. Die sluit aan op wat jij nodig hebt. De ene groep is vooral aan het ‘beleven’ en bij een andere groep is een gezellige en warme sfeer het belangrijkst. Er is ook een groep veel duidelijkheid en overzicht waar veel duidelijkheid en overzicht belangrijk is. Daarnaast is er ook een groeop waar men in een rustig tempo industrieel werk doet.

Meer informatie

Wil je meer weten over dagbesteding bij het Baken? Neem dan contact met ons op.

  • Ingang dagbesteding Het Baken Zutphen