Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Woningen Ivoor De Hilde Raalte

Ivoor De Deel & De Hilde - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Wonen met dagbesteding dichtbij

Bij Ivoor in Raalte kun je wonen in een landelijke omgeving in het buitengebied van Raalte. Hier zijn twee woonvormen: Ivoor De Deel en Ivoor De Hilde. Beide woonvormen zijn een onderdeel van Ivoor Raalte op dezelfde locatie. Heel dichtbij kun je ook gebruikmaken van dagbesteding zoals bij Ivoor Groen en Dier en Aventurijn.

Begeleiding gericht op jouw ontwikkeling

Bij Ivoor - De Deel bieden we je ondersteuning/zorg, toezicht en/of sturing bij jouw dagelijkse leven en jouw sociale contacten. We  stimuleren je om meer en meer zelfstandig taken uit te voeren. We kunnen je eventueel ook ondersteunen in je dagelijkse leven.

Ivoor - De Hilde biedt 24 uur per dag zorg. Onze begeleiding is gericht op ondersteuning, toezicht en/of sturing bij jouw sociale ontwikkeling en sluit aan bij jouw beleving.

Wonen in een landelijke omgeving

Ivoor De Deel bestaat uit 8 appartementen. Deze appartementen bestaan uit een woon-/slaapkamer met daarin een douche en een keukenblok. Er wordt 24 uurszorg geboden, waarbij er in de nacht een slaapwacht aanwezig is. Er is een grote groepsruimte met een halfopen keuken.
Ivoor De Hilde is op de eerste verdieping en heeft ook 8 appartementen. Deze appartementen bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer met doorloop naar een douche en een keukenblok.

Zozijn biedt bij Ivoor Raalte wonen in een landelijke omgeving. Het erf biedt een beschermde omgeving, is verkeersluw en biedt de mogelijkheid om op het eigen erf een wandeling te maken.

Benieuwd naar hoe het er uit ziet? Deze video geeft een eerste indruk van onze woon- en dagbestedingslocaties in Raalte en omgeving:

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/VyV82wh-nlo

Meer informatie

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem dan contact met ons op.

  • Woningen Ivoor De Hilde Raalte
  • Woningen Ivoor De Deel en De HiIde Raalte
  • Woningen Ivoor De Deel en De Hilde Raalte
  • Woningen Ivoor De Deel Raalte