Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Anneriet medewerker met kind

Kindercentrum Anneriet - voor kinderen en jongeren


Orthopedagogisch centrum Anneriet is er voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar waarbij de ontwikkeling niet vanzelf gaat. Bij Anneriet én op meerdere plekken in Doetinchem en omgeving bieden wij verschillende vormen van begeleiding en behandeling. Vaak samen met andere organisaties. Anneriet is er voor kinderen die (nog) niet van onderwijs gebruik kunnen maken en wonen in de regio Oost en Zuid Gelderland. Anneriet ligt in een rustige omgeving aan de rand van Doetinchem, vlakbij het bosrijke recreatiegebied Koekendaal.

Begeleiding doen we samen

Samen met jou, als ouder, geven wij je kind de begeleiding die je kind nodig heeft. We gaan er vanuit dat kinderen erbij willen horen en contact willen met anderen. Zij willen nieuwe dingen ontdekken en leren beheersen, zelf het initiatief nemen en blijven proberen, ook als het niet direct lukt. Samen stellen we een zorgplan op. Jij kent je kind immers het beste en weet wat goed voor hem is. Samen kijken we welke vorm van zorg en ondersteuning we je kind kunnen bieden. 

Veilige basis waar je kind kan ervaren

Ons doel is om kinderen met een complexe zorgvraag (bijvoorbeeld (E)MCG en Autisme Spectrum Stoornis) een veilige basis te bieden waarin zij zich goed kunnen ontwikkelen. We kijken dan ook goed naar de mogelijkheden van je kind. 

Orthopedagogisch centrum Anneriet is gehuisvest in een ruim en mooi gebouw met een royale en besloten tuin. Zowel binnen als buiten is het gebouw volledig aangepast aan de behoeften van de kinderen. Er zijn geen drempels en de gangen en deuren zijn breed. Anneriet heeft een eigen zwembad en een ervaringsruimte.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat Anneriet voor je kind en jou kan betekenen en waar we onze diensten aanbieden? Neem dan contact met ons op. Graag geven we je alvast een beeld van Anneriet via onderstaand filmpje.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/1TI6dqBj0a8

  • Gebouw kindercentrum Anneriet Doetinchem
  • Cliënt op schommel en medewerker met bellenblaas kindercentrum Anneriet Doetinchem
  • Anneriet medewerker met kind