Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Logeerhuis Het Schild ingang

Logeerhuis Het Schild - logeren voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of ernstig meervoudige beperking


Dit logeerhuis is voor je kind snel een vertrouwde plek in een veilige omgeving. Er zijn allerlei faciliteiten, zoals een speelkamer, bedden passend bij elke zorgvraag en een grote tuin met een schommel en een zandbak. Het logeerhuis ligt in een rustige omgeving van landgoed De Lathmer van Zozijn in Wilp. Op dit parkachtige landgoed zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden. Verder is er een kinderboerderij en een speeltuin. 

Hier bieden we elk weekend logeren aan kinderen en jong volwassenen die verschillende zorg- en begeleidingsvragen hebben. Ieder weekend is er een andere groepssamenstelling. Dit herhaalt zich elke vier weken. Ook bieden wij delen van de midweek en in de schoolvakanties logeeropvang. 

Ook speciale begeleiding tijdens het logeren

Tijdens het logeren gaat de speciale begeleiding voor je kind gewoon door. Logeren is ook bedoeld om jou als ouder te ontlasten. Logeren kan zowel in het weekend als doordeweeks. Deze video geeft een mooi inkijkje in logeren voor kinderen:

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/-Qnp8CsqiSo

Meer informatie?

Wil je weten wat logeerhuis Het Schild in Wilp voor je kind en jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

  • Logeerhuis Het Schild zonnedoeken
  • Logeerhuis Het Schild ingang