Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Pannenhuis overzicht breed

Het Pannenhuis , Melkakkerweg 18, Wilp - wonen voor mensen met ernstige verstandelijke beperking


Het Pannenhuis bestaat uit twee prachtige nieuwe, geschakelde woningen, met twee ingangen en twee adressen Melkakkerweg 16 en 18 en biedt ruimte aan 20 cliënten.

Pannenhuis met schommel
Pannenhuis met tuin en zonescherm

In Het Pannenhuis aan de Melkakkerweg 18, wonen in totaal 10 cliënten. We vormen twee kleinschalige leefgroepen van aan de ene kant vier cliënten en de andere kant zes cliënten. Beide groepen hebben de beschikking over een eigen keuken en centrale woonkamer.

Pannenhuis woonkamer
Bakhuis en Pannenhuis woonkamer

Als team zijn wij trots op de manier waarop wij onze cliënten nabijheid bieden en tot bloei laten komen. Bij de doelgroepen waar de uitdaging het grootst is, krijgen wij dingen gedaan die voorheen onmogelijk leken. Met inhoudelijke kennis en liefdevolle aandacht proberen we iedere cliënt te begrijpen.

Wie wonen in Het Pannenhuis? 

Bewoners met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag. Veel voorkomende problematiek bij cliënten woonachtig in het Pannenhuis zijn autisme en hechtingsproblematiek. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme, een eenduidige benadering en begeleiders die afstand- nabijheidsvraagstukken goed kunnen hanteren en stevig in hun schoenen staan.

Pannenhuis overzicht
Pannenhuis ingang met grasveld

Team en ambitie

Het team van het Pannenhuis aan de Melkakkerweg 18 is nog niet compleet. Wij bouwen aan zowel de omvang van het team als aan de inhoudelijke doorontwikkeling van onze expertise.

Meer informatie

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem dan contact met ons op.

  • Pannenhuis met grasveld en boom
Icoon telefoon
Contact met Zozijn
Adres
Melkakkerweg 16
7384 EH Wilp
manager Monique Olthuis