Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Koffiezetapparaat op bar

Dagcentrum OpDreef - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Werken in de (spoel)keuken of in de bar

Zou je graag werken in een (spoel)keuken of bar? Dan is werken bij dagbesteding OpDreef in de Boterfabriek iets voor jou. Deze sfeervolle setting heeft een professionele keuken en spoelkeuken. Als keukenmedewerker leer je hygiënisch te werken en bereid je lunchgerechten. Dagelijks werken we met verse producten en maken we bijvoorbeeld soep, broodjes gezond, tosti's en panini's.

Als barmedewerker help je in de bediening. Je zet en schenkt koffie en thee, serveert broodjes en soms help je bij feestjes. De tafelmedewerker maakt schoon in de bar en zorgt voor een hygiënische plek voor de bezoekers/cliënten van de Boterfabriek die in de bar komen.

In de bar ben je aardig voor de klanten en zorg je ervoor dat de mensen er graag komen. Ook werk je veel samen met andere medewerkers van Dagcentrum OpDreef.

Leren terwijl je werkt

Leren hoe je in je werk service geeft en gastvrij kunt zijn? Daar helpt de ZozijnSchool bij. Je leert terwijl je werkt en je krijgt een training van de ZozijnSchool. Daarbij kijken we goed naar wat jij kunt en wilt leren om te werken in de horeca.
We begeleiden je via de EIM-methode (Eigen Initiatief Model). Met die methode probeer je altijd eerst zelf een probleem op te lossen. Zo word je steeds zelfstandiger in je werk. Je kunt ook 'Mijn Eigen Plan' gebruiken, een digitaal hulpmiddel dat je werktaken verdeelt in overzichtelijke stappen.

Omgeving

Dagcentrum OpDreef bevindt zich in 'De Boterfabriek'. De Boterfabriek ligt achter het NS-station in Zutphen. Het centrum van Zutphen is ongeveer 10 minuten lopen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het dagcentrum OpDreef? Neem dan contact met ons op.

  • Interieur bar
  • Tafel in bar
  • Keuken Berkelstroom
  • Spoelkeuken Berkelstroom