Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Repro Eigen Stijl – arbeidsmatige dagbesteding


Bij Repro Eigen Stijl verzorgen we drukwerk voor verschillende organisaties. Bijvoorbeeld visitekaartjes, posters en boekjes. Maar we ontwerpen en drukken ook mooie kaarten. En we bedrukken textiel met onze eigen ontwerpen, zoals kleding en tassen. Dat verkopen we in de winkel van Eigen Stijl.

Bij Repro Eigen Stijl doen we dus heel veel dingen. Daarom kan jij hier veel verschillende werkzaamheden doen, en op verschillende niveaus. Ook kan je hier je digitale vaardigheden ontwikkelen en leren werken met verschillende computerprogramma’s.

Ik vind het werk op de repro erg leuk. Daardoor heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen. Eerst liet ik alles controleren. Maar ik weet nu dat ik het kan.

Leren en werken

Repro Eigen Stijl is een leerwerkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een verstandelijke beperking. We kijken samen naar wat jij leuk vind om te doen en wat je graag wil leren. En wat jij nodig hebt om steeds zelfstandiger je werk te kunnen doen. Wil je graag doorstromen naar regulier werk? Dan kan werken bij onze repro een mooie opstap zijn. Onze jobcoaches helpen je daar graag bij. 

Ben je benieuwd of werken bij Repro Eigen Stijl iets voor jou is? Kom dan eens bij ons kijken.

Lees hier waarom Wilma en Anouk het zo leuk vinden bij Repro Eigen Stijl.

Meer informatie

Wil je meer weten over dagbesteding bij Repro Eigen Stijl? Neem dan contact op.