Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Zorglab en Testteam Zorglab


Over het Zorglab

Slimme technologie maakt het mogelijk dat mensen met een beperking zelfstandiger en plezieriger leven. Denk bijvoorbeeld aan een app die de iPad verandert in een spraakcomputer, een robot die je stimuleert te bewegen of een computerprogramma dat structuur brengt in je dag. 

Het Zozijn Zorglab zoekt, test en deelt (zorg)technologie.

Het Testteam Zorglab

Het Testteam Zorglab bestaat uit deelnemers met o.a NAH (niet-aangeboren hersenletsel), autisme en LVB (licht verstandelijke beperking). 

Samen met de  ondersteuners en de Zozijn School ben je actief als lid van het Testteam Zorglab. Je onderzoekt verschillende technologische producten en test de verschillende manieren waarop het product in de zorg gebruikt kan worden.

Het Testteam ontvangt ook vragen vanuit Zozijn. Samen bekijk en bespreek je of hier geschikte (technologische) oplossingen voor te vinden zijn.

Als deelnemer van het Testteam probeer je de producten thuis als je denkt dat het ook voor jou geschikt kan zijn. Verschillende deelnemers schrijven over alle geteste producten een review. Nadat het product door het Testteam getest en onderzocht is kan het worden uitgeleend zodat iedereen binnen Zozijn het in zijn dagelijks leven zelf kan uitproberen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de activiteiten bij testteam het Zorglab? Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak!

Testteam Zozijn Zorglab - client in gang
  • Testteam Zozijn Zorglab