Icoon telefoon Bel ons
 • Icoon telefoon 088 - 5753000
 • Icoon envelop [javascript protected email address]

Thushoeve - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Hou je planten, dieren en mensen? Dan is de Thushoeve iets voor jou! Hier werk je veel buiten en doe je allerlei klussen rondom de boerderij. We werken op het land, in de kassen, in de tuin en natuurlijk verzorgen we onze dieren. Of je werkt in de boerderijwinkel. Elke dag zijn er ongeveer 20 mensen aan het werk bij De Thushoeve. De boerderij ligt in de wijk Methen, aan de rand van het buitengebied en toch dicht bij het centrum van Zevenaar. 

Werken op de boerderij

Op het land en in de kassen van de boerderij verbouw je allerlei groenten en fruit. Van aardappelen tot aardbeien en van paprika's tot aubergines. De Thushoeve heeft een grote kippenren waar scharrelkippen worden gehouden. Verder zijn er pony's, varkens, geiten, schapen, alpaca's, konijnen, cavia's en nog meer dieren. Dieren verzorgen hoort ook bij je werkzaamheden bij de Thushoeve.

Werken in de boerderijwinkel

In de boerderijwinkel verkoop je de producten die op de boerderij worden verbouwd. Dus de meeste groenten en fruit zijn vers van eigen grond. Daarnaast worden in de winkel ook producten verkocht zoals suiker, jam, honing en fruitsappen. Natuurlijk verkopen we de scharreleieren van eigen kippen.

Meer informatie?

Over werken bij dagbesteding De Thushoeve? Neem contact met ons op. 

Icoon telefoon
Contact met Zozijn
Adres
Methen 8a
6905 CE Zevenaar
 • Icoon envelop
  [javascript protected email address]
 • Icoon telefoon
  088 5751165
 • Icoon route
  Plan je route
Manager Sjaak van Tent
Soort locatie