Icoon telefoon Bel ons

Thushoeve - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Hou je van planten, dieren en mensen? Dan is de Thushoeve iets voor jou! Hier werk je veel buiten en doe je allerlei klussen rondom de boerderij. We werken op het land, in de kassen, in de tuin en natuurlijk verzorgen we onze dieren. Of je werkt in de boerderijwinkel. Elke dag werken er ongeveer 20 mensen bij De Thushoeve. De boerderij ligt in de wijk Methen, aan de rand van het buitengebied en toch dicht bij het centrum van Zevenaar. 

Werken op de boerderij

Op het land en in de kassen van de boerderij verbouw je allerlei groenten, fruit en bloemen. De Thushoeve heeft een grote kippenren waar scharrelkippen worden gehouden. Verder zijn er pony's, varkens, geiten, schapen, alpaca's, konijnen, cavia's en nog meer dieren. Dieren verzorgen hoort ook bij je werkzaamheden bij de Thushoeve. 

Werken in de boerderijwinkel

In de boerderijwinkel verkoop je de producten die op de boerderij worden verbouwd. Dus de meeste groenten en fruit zijn vers van eigen grond. En de bloemen kunnen, samen met de klanten, worden geplukt. Daarnaast worden in de winkel ook producten verkocht zoals suiker, jam, honing en fruitsappen. Natuurlijk verkopen we de scharreleieren van eigen kippen.

Meer informatie?

Over werken bij dagbesteding De Thushoeve? Neem contact met ons op. Of kom eens bij ons aan. 

Benieuwd naar onze producten? 

Wil je één van de heerlijke (verse) producten kopen die we bij De Thushoeve aanbieden? Kom dan bij ons aan! Elke werkdag zijn we open van 9.00 - 16.00 uur.