Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
De Cirkel Doetinchem ingang

Trainings- en dagcentrum De Cirkel - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij trainingscentrum De Cirkel doe je allerlei werkzaamheden met als doel: het vergroten van je zelfredzaamheid en je zelfvertrouwen. Ook vergroot je zo je eigenwaarde waardoor je niet alleen in je werk maar ook in je dagelijkse leven zelfstandiger en zekerder wordt.

Werken voor bedrijven en particulieren

We doen verschillende werkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met onze klanten bespreken we graag de mogelijkheden. Bij De Cirkel doe je bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

Montagewerk, vliegengordijnen maken, documenten versnipperen, mailings verzorgen, sealen en inpakwerk. 

Werken in de wijk  

Dichtbij De Cirkel ligt het wijkcentrum ‘De Zonneboom’, Hier doen we allerlei werkzaamheden: we ondersteunen 'De Zon' van kinderopvang Humankind en het wijkcentrum met allerlei taken. Ook halen wij in de wijk glas op en brengen we de wijkfolder rond. In samenwerking met Buha ruimen wij zwerfaval op in de wijk. Buha verzorgt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Facilitaire werkzaamheden

Bij de Cirkel kun je ook werken in het serviceteam. Dit team doet allerlei facilitaire werkzaamheden binnen ons gebouw zoals schoonmaken, thee zetten en boodschappen doen.

Meer informatie?

Over dagbesteding bij De Cirkel? Over onze diensten of mogelijkheden voor samenwerking? Neem contact met ons op. We zijn elke werkdag van 8.45 - 16.00 uur bereikbaar. 

  • De Cirkel Doetinchem buitenaanzicht
  • Versnipperd papier
  • Kar met lege flessen
  • Sebastiaan en Ali
  • Trainings- en dagcentrum De Cirkel Doetinchem - buiten
  • Trainings- en dagcentrum De Cirkel Doetinchem