Icoon telefoon Bel ons
 • Icoon telefoon 088 - 5753000
 • Icoon envelop [javascript protected email address]

Trainings- en dagcentrum De Cirkel - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij Trainingscentrum De Cirkel kijken we wat je goed kunt en wat je talent is. Want als je dat van jezelf weet, kun je meer zelf én krijg je meer zelfvertrouwen. In je werk maar ook in je dagelijkse leven. Je werkt hier naar je eigen mogelijkheden. En je leert hier nieuwe vaardigheden of je leert ze juist te behouden. Bij De Cirkel is van alles te doen. Je werkt in het regiokantoor van Zozijn in Doetinchem waar ook een serviceteam en koeriersdienst is.

Werken voor bedrijven en particulieren 

We doen verschillende werkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met onze klanten bespreken we graag de mogelijkheden. Bij De Cirkel doe je bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

Montagewerk, vliegengordijnen maken, documenten versnipperen, mailings verzorgen, sealen en inpakwerk. Ook hebben we een scanservice voor foto’s, dia’s, en documenten.

Werken in de wijk  

Vanuit De Cirkel werken we in de wijk Oosseld. Wij doen allerlei klusjes in het wijkgebouw De Zonneboom, voor onder meer Humanitas en basisschool De Zonneboom. Ook brengen wij de wijkfolder rond, halen glas op en helpen we bij wijkactiviteiten.

Werken in het serviceteam of bij de koeriersdienst

Bij De Cirkel kun je ook werken in ons serviceteam. Dan doe je werkzaamheden zoals schoonmaken, boodschappen doen en pantry's bijvullen. Of je werkt bij de koeriersdienst waar je pakketjes bezorgt. Dit doe je met de scooter, de fiets of de auto. 

Meer informatie?

Over dagbesteding bij De Cirkel? Over onze diensten of mogelijkheden voor samenwerking? Neem contact met ons op. We zijn elke werkdag van 8.45 - 16.00 uur bereikbaar. 

Icoon telefoon
Contact met Zozijn
Adres
Oude Terborgseweg 204
7004 KA Doetinchem
 • Icoon envelop
  [javascript protected email address]
 • Icoon telefoon
  088 5751080
 • Icoon route
  Plan je route
Wilko Kloppenburg
Manager Wilko Kloppenburg
Soort locatie