Icoon telefoon Bel ons
UniekKado Twello - atelier

UniekKado Twello - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


UniekKado Twello is een bijzondere werkplek in het centrum van Twello waar je midden in het dorp werkt. De contacten met het winkelend publiek zorgen voor de nodige bedrijvigheid. Je werkt bij ons aan zelfstandigheid, sociale vaardigheden en opkomen voor jezelf. In de winkel worden niet alleen onze eigen producten verkocht, maar ook producten van andere ateliers van Zozijn. We hebben een groot assortiment houten speelgoed, kraamkado's en keramiek. Voor elk wat wils!

Kunstzinnige gebruiksvoorwerpen

UniekKado Twello is een winkel met mooie producten met een kwinkslag naar kunstzinnigheid. Je werkt aan een verkoopbaar product. We hebben een eigen atelier waar je steeds weer nieuwe cadeaus en decoraties maakt. Je hebt volop de mogelijkheid krijgt om je creativiteit te uiten.
Ondersteuners en vrijwilligers helpen bij de werkzaamheden in het atelier.

Klik in de foto hierboven om rond te kijken in onze winkel!

Klanten helpen en de kassa bedienen

Naast de verkoop van allerlei producten leer je bij ons met de kassa te werken, te etaleren, producten aan te vullen en nog veel meer. Je helpt natuurlijk zelf de klanten als je dat leuk vindt!

Webwinkel

Heb een mooi product gezien in onze webwinkel? Je kunt een bestelling in Twello laten bezorgen! We nodigen je graag uit voor een bezoek aan deze webwinkel

  • UniekKado Twello - client aan het werk
  • UniekKado Twello - atelier
  • Uniekkado Terborg Rietborgh receptie - interieur
  • Geboortetaart De Fonkel
  • Schommelpaard
  • Koe In Wei Slide