Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

De Zon - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Levendig wooncentrum

Wooncentrum De Zon is een gezellig en levendig wooncentrum. Je kunt hier op verschillende manier wonen: van wonen in een beschermende omgeving in een groep tot begeleid zelfstandig wonen. Op deze locatie is er veel variatie in zorgbehoefte en leeftijd.  De Zon is daardoor een levendig wooncentrum.  Ook de dagbesteding de Soos,  op de benedenverdieping, biedt veel gezelligheid. Met name als je ouder wordt.

In jouw zorgplan staat welke ondersteuning je nodig hebt. We zijn ervaren en deskundig om samen jou te zoeken naar mogelijkheden om jouw leven zo goed mogelijk inhoud te geven. We zijn een groot deel van de dag en avond aanwezig. 's Nachts is er slaapdienst beschikbaar, die ook voor de bewoners aan de Raadhuisstraat paraat is.

Eigentijds wooncentrum

Op de begane grond zijn negen wooneenheden voor groepswonen. Elke bewoner heeft een eigen woonkamer, keukenblok, slaapkamer, toilet en douche. Daarnaast is er een royale zorgbadkamer waar gebruik van kan worden gemaakt. Op de eerste en tweede verdieping zijn elf appartementen waar cliënten begeleid zelfstandig wonen. Iedere cliënt heeft een eigen voordeur met een eigen sleutel. De appartementen hebben verder een woonkamer, een slaapkamer, een keuken, sanitair en een balkon.
Dit eigentijdse wooncentrum staat midden in het centrum van Vorden.

Meer informatie

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem dan contact met ons op.