Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Wooncentrum Ulft - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Wooncentrum Ulft is een nieuw appartementencomplex met 29 appartementen. Het ligt midden in het gezellige centrum van Ulft, dichtbij winkelcentrum De Blenk. In Ulft zijn er sportverenigingen en in de DRU Cultuurfabriek zijn vaak activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

Zelfstandig wonen met begeleiding

Ieder appartement heeft een woonkamer, pantry met aansluiting voor koken en koelkast, slaapkamer, badkamer, kleine berging en terras of frans balkon. Je woont hier zo zelfstandig als mogelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding om jou te ondersteunen waar dat nodig is. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig.

De appartementen zijn gelegen op de begane grond, de 1ste en 2de verdieping. Er zijn 4 verschillende type appartementen: type A, B, C en D. Op iedere etage is een gezamenlijke woonkeuken waar je samen kunt koken en eten of gezellig samen tv kunt kijken. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en berging voor je fiets.

Meer weten?

Lijkt het je leuk om hier te wonen en heb je een Wlz-indicatie? Of wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Lees ook het verhaal van Esmee waarin zij vertelt waarom zij hier zo graag woont.

  • Wooncentrum Ulft Appartement type A
  • Wooncentrum Ulft Appartement type B
  • Wooncentrum Ulft Appartement type D
  • Wooncentrum Ulft Appartement type C