Icoon telefoon Bel ons

Kadowinkel MooiZ in Holten geopend


Marco en Ronnie knipten op vrijdag 3 september even over 11.00 uur trots het lint door. Het is officieel: Holten is een mooie en bijzondere kadowinkel rijker. In het Kulturhus is kadowinkel MooiZ geopend!

“MooiZ staat precies voor wat er te vinden is,” volgens Erik Bötzel, manager bij Zozijn. “Bij MooiZ vind je een wisselende collectie met prachtige producten uit verschillende ateliers van Zozijn. We zijn heel blij met deze nieuwe zichtbare plek in Holten.”

In de winkel kun je terecht voor allerlei verschillende, kleurrijke kado-artikelen. Zo is er een groot aanbod aan origineel keramiek, handgemaakte tassen, feestslingers, plantenhangers, tuinfakkels, houten speelgoed en kaarsen. 

Ook zijn er allerlei soorten kaarten te koop en diverse schilderijen. Bijna alle producten zijn gemaakt door cliënten van Zozijn.

MooiZ is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en is te vinden aan de Smidsbelt 6 in Holten. Als je het Kultushus binnen loopt, hoef je alleen maar de prachtige, grote en kleurrijke dieren van papier-maché te volgen, en je komt vanzelf bij de ingang van MooiZ. 

Je bent van harte welkom!


Terug naar nieuwsoverzicht