Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Open dag boerderij Buitenkans


Op zaterdag 24 juni houdt boerderij Buitenkans in Breedenbroek een open dag. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de medewerkers, de activiteiten op de boerderij, de producten die er worden gemaakt, en met het tuinteam Buitenom.

“We willen graag aan de inwoners van Breedenbroek en omgeving laten zien wie we zijn, wie hier werken, wat we hier doen en maken, en wat je hier kunt kopen. We nodigen daarom iedereen uit om een kijkje te nemen bij ons op de boerderij. Men kan onze dieren bekijken en voeren, onze moestuin en kas bekijken en zien wat we hier maken. We zorgen natuurlijk voor iets lekkers en als het mooi weer is zetten we de bbq aan’, vertelt Coen Huinink, coördinerend ondersteuner bij Buitenkans. 

Kwaliteiten zinvol inzetten

Boerderij Buitenkans is een werk- en activiteitenlocatie van Zozijn. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In een landelijke omgeving met een ontspannen sfeer kunnen zij hun kwaliteiten zinvol inzetten en zich verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld met de verzorging van de dieren, in de kas en moestuin waar groente en fruit wordt gekweekt en wat verkocht wordt in het groentestalletje aan de weg. Of bij het tuinteam Buitenom dat voor verschillende klanten het tuinonderhoud verzorgt.

Kom kijken op de boerderij!

Boerderij Buitenkans is gevestigd aan Den Dam 5a in Breedenbroek. De open dag is op zaterdag 24 juni van 11:00 uur tot 14:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Boerderij-De-Buitenkans2.jpg

Terug naar nieuwsoverzicht