Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Terugblik Zomerfeest


We kijken terug op een fantastisch mooi zomerfeest vol zon, blije gezichten en leuke activiteiten. 🌞

25 en 26 juni veranderde het terrein van de Lathmer in een ware circuspiste! Overal waren (circus)tenten opgezet en de lucht was gevuld met muziek en de geur van pannenkoeken, patat en suikerspinnen. Én met het opgewonden gelach van bewoners natuurlijk, want wat hebben ze genoten!

Er waren voorstellingen van circusartiesten te zien, er was theater, je kon huifbedrijden, je laten schminken, boomklimmen, je lekker laten verwennen, losgaan met discozwemmen en nog véél meer!
De 1e prijs voor de mooist versierde woning sleepte De Wilperhorst 23-25 in de wacht. 🏆
Als klap op de vuurpijl 🎆 kwam Dennis Wiltink het feest afsluiten met een spetterende finale.

Dit feest was méér dan alleen een spektakel; het was een viering van onze gemeenschap. Elke glimlach, elke box/high five en elke sprankeling in de ogen van onze bewoners maakte dit feest tot iets heel bijzonders.

De feesttenten zijn inmiddels weggehaald. Maar trek daarom je kleurrijkste herinneringen nog even uit de kast en deel ze met elkaar. 🌈Wat vond jij nou de leukste activiteit?

Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het heerlijke zomerfeest van 2024! Dankzij jullie enthousiasme en inzet hebben we onvergetelijke momenten gecreëerd. Extra in het zonnetje: De werkgroep Zomerfeest, stagiaires ROC Aventus, Logistiek, vrijwilligers en de medewerkers woongroep.


Terug naar nieuwsoverzicht