Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Zorg, begeleiding of ondersteuning bij Zozijn


Zorg, begeleiding of ondersteuning bij Zozijn? Dat kan heel gemakkelijk. Neem contact op met een van de medewerkers van het zorgloket via: 088-5753000. Onze medewerkers van het zorgloket kunnen je informeren over beschikbare plaatsen en eventuele wachttijden.

In drie stappen begeleiden wij je naar zorg op maat:

Stap 1 persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek met een zorgbemiddelaar bespreek je samen de volgende onderwerpen:

  • Welke zorg, begeleiding  of ondersteuning zoek je?
  • Wat vind je belangrijk en wat wil je juist niet?
  • De zorg die we je kunnen bieden, waar en op welk moment.

Met de zorgbemiddelaar van Zozijn bekijk je daarna of je een geldige indicatie hebt voor de zorg die je wilt. Als het nodig is, helpen wij je bij het aanvragen van een indicatie. 

Wil je direct contact met een zorgbemiddelaar? 

Bel dan met: 088-5753000. Je wordt via de receptie doorverbonden met een zorgbemiddelaar. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een zorgbemiddelaar neemt dan contact met je op. 

Stap 2 aanbod voor zorg op maat 

We willen jou de zorg leveren die jij nodig hebt. Soms vragen we daarvoor eerst advies aan een arts of gedragsdeskundige. Als de zorg, begeleiding of ondersteuning op een locatie van Zozijn is, dan bezoeken wij die graag eerst met jou. Samen maken we een voorstel voor de zorg of ondersteuning die bij jou past. Daarover neem jij een besluit. 

Stap 3 start dienstverlening

Ben je tevreden met ons voorstel? Dan kan onze dienstverlening beginnen. Je ontvangt dan een Zorg- en dienstverleningsovereenkomst. Daarin staan alle afspraken die we samen met je hebben gemaakt. Je bent van harte welkom bij Zozijn.

Wil je meer informatie? 

Wil je meer informatie of heb je een vraag aan Zozijn? Je kunt ons bellen of een mail sturen. Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Informatieaanvraag zorgbemiddelaars

Vul je telefoonnummer in als je wilt dat we telefonisch contact met je opnemen.
Lees meer over hoe wij met je gegevens omgaan in de privacyverklaring.