Icoon telefoon Bel ons
Schilderij met huisjes

Dagcentrum De Berken - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Heb je best veel zorg nodig en wil je bezig blijven? Dan is dagcentrum De Berken in Duiven iets voor jou! Bij De Berken doe je allerlei activiteiten met begeleiding. We kijken welke activiteiten en groep het best bij je passen. Ook als je lichamelijke zorg nodig hebt, ben je hier van harte welkom. 
Dagcentrum De Berken ligt aan de Margrietstraat in Duiven en is vanaf de E35 gemakkelijk bereikbaar. Er zijn verschillende groepen.

Als je ouder wordt, is het gezellig bij Het Carrousel en De Roef 

Deze groepen zijn voor ouderen. In een gemoedelijke sfeer blijf je lekker bezig. Je kunt hier meedoen aan groepsactiviteiten en individuele activiteiten. Helemaal in je eigen tempo en zonder werkdruk. Daarnaast gaan we vaak naar buiten, in onze eigen tuin. En we maken ook vaak een wandeling, doen boodschappen of gaan de markt. 

Horen, zien, ruiken, voelen en proeven bij De Toermalijn

In deze groep staat passende zorg en veiligheid voorop. We bieden activiteiten waarbij je je zintuigen ervaart. Op deze manier herken je je omgeving. Elke dag van de week doen we activiteiten met het accent op horen, of zien, of ruiken, of voelen of proeven. Daarbij volgen we de methode 'Ervaar het maar'.

Meer informatie

Over dagbesteding bij De Berken? Neem contact met ons op. 

  • Schilderij met huisjes
  • De Berken Duiven - huiskamer