Icoon telefoon Bel ons
Gebouw kindercentrum 't Kempske Terborg

Kindercentrum 't Kempske - voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem


Kindercentrum 't Kempske is er voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar uit Oost-Gelderland bij wie de ontwikkeling niet vanzelf gaat. We gaan er vanuit dat kinderen erbij willen horen en de wereld willen begrijpen. Zij willen dingen zelf doen, nieuwe dingen ontdekken en leren beheersen, zelf het initiatief nemen en blijven proberen, ook als het niet direct lukt. Vanuit 't Kempske én op meerdere plekken in Oost-Gelderland bieden wij verschillende vormen van begeleiding en behandeling. Vaak samen met andere organisaties. 't Kempske ligt midden in een woonwijk in Terborg en maakt deel uit van Kulturhus De Rietborgh.

Begeleiding doen we samen

Samen met jou, als ouder, geven wij je kind de begeleiding die het nodig heeft. Jij kent je kind immers het beste en weet wat goed voor hem is. Wij bieden begeleiding op maat, die past bij jouw kind, jouw situatie en op díe plekken waar je kind is. Op school, tijdens de opvang of thuis. En we bieden, binnen het Kulturhus, ook begeleiding ná school aan. We bieden verschillende vormen van begeleiding

Veilige basis

Wij bieden je kind een veilige basis om zich te ontwikkelen. Vervolgens gaan we gericht met de ontwikkeling van je kind aan de slag. Daarbij kijken we goed naar de mogelijkheden van je kind en maken we gebruik van verschillende methoden die ons helpen beter zicht te krijgen op zijn ontwikkelingsniveau. Zo kijken we kijken naar zijn gedrag,  spraak en taal, zijn intelligentie, grove en fijne motoriek, cognitieve vaardigheden, visuele waarneming en zijn communicatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat Kindercentrum 't Kempske voor je kind en jou kan betekenen en waar we onze diensten aanbieden? Neem dan contact op met onze locatie of zorgbemiddelaar.

  • Gebouw kindercentrum 't Kempske Terborg
  • Interieur kindercentrum 't Kempske Terborg
  • Overzicht ruimte kindercentrum 't Kempske Terborg