Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
De Toren buitenaanzicht

De Toren - wonen voor kinderen en jeugdigen


Op De Toren bieden we een veilige en warme woonplek voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Samen met ouders bieden we een fijne woonplek voor de kinderen en jongeren, zodat zij zich veilig en geborgen voelen. We besteden veel aandacht aan de opvoeding en ontwikkeling.

Je vindt De Toren op het landgoed De Lathmer in Wilp. Op dit parkachtige landgoed zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, een overdekt zwembad, een kinderboerderij en een speeltuin. Ook is hier een orthopedagogisch centrum en De Daniël de Brouwerschool. Deze school biedt SO/VSO/ZMLK aan kinderen van het landgoed en uit de regio. 

Wonen op een veilige en vertrouwde plek 

Op de woning sluiten we aan bij de ontwikkelingsmogelijkheden van je kind. Daarbij valt te denken aan; communicatievaardigheden, zelfredzaamheid, zelfstandigheid, spanningsregulatie. Waar nodig bieden we ondersteuning, dan wel overname van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), persoonlijke verzorging en verpleegkundige handelingen. In het dagprogramma stimuleren we eigen regie, passend bij de mogelijkheden van je kind. We werken samen met andere specialisten en kunnen gebruikmaken van de expertises binnen Zozijn.

Dit filmpje geeft een mooi inkijkje in wonen bij De Toren!

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/KQQt_9vCrLo

Meer informatie?

Wil je weten wat De Toren voor je kind kan betekenen? Neem contact met ons op. 

  • De Toren buitenaanzicht
  • De Toren buiten met toegangspad