Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Zomerfeest 2019 - overzicht kraampjes

Vrije tijd in regio Oost-Veluwe

In regio Oost Veluwe organiseert Team Vrije Tijd centraal de grote en kleinere activiteiten. Hierbij wordt er gekeken naar welke activiteiten passend zijn voor welke doelgroep en in welke vorm we deze dan ook het best aan kunnen bieden. Uitgangspunt is hierbij om zoveel mogelijk cliënten blij te maken. Team Vrije Tijd organiseert de volgende activiteiten en evenementen voor cliënten in Wilp en Twello (regio Oost-Veluwe). --> Klik op de activiteit in de agenda voor meer info!

Agenda

Overzicht van alle activiteiten in 2024

In dit overzicht staan alle activiteiten van 2024 op een rij. 

Wekelijks en 2-wekelijks terugkerende activiteiten

Naast de activiteiten die in de agenda zichtbaar zijn, zijn er ook nog een aantal activiteiten die wekelijks of 2-wekelijks terugkomen. Het gaat hierbij om de volgende activiteiten:

Activiteiten waar je lid van kunt worden

Op onze activiteitenkalender zijn een aantal activiteiten zichtbaar, welke voor een kleinere / selectievere groep beschikbaar zijn. 

Het gaat hierbij om de volgende activiteiten:

Voor bovenstaande activiteiten kun je je aanmelden en kunnen een aantal proeflessen gevolgd worden. Als er plek is, kun je hier uiteraard aan mee doen en lid worden! 

Voor deze activiteiten wordt een contributie gevraagd, welke er voor zorgt dat de kosten van de activiteit gedekt zijn.  

Kosten zijn na te vragen bij team Vrije Tijd.                                                                                                        

Zelf te boeken activiteiten

Naast de activiteiten die we aanbieden voor alle cliënten binnen regio Oost-Veluwe, welke zichtbaar zijn in de agenda, zijn er ook activiteiten die door de woning zelf geboekt kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een muzikale middag, wellness of de 'ramenlapclowns'. Lees meer over zelf te boeken activiteiten.

Vrije tijd in coronatijd

In coronatijd werden (en worden) zo veel mogelijk activiteiten aangepast. 

De activiteiten die in de agenda staan (hierboven), zijn allemaal onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen in de gehandicaptenzorg.