Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

AvondWandel 4-daagse


AvondWandel4daagse 6-7-8-9 juni 2023

Sinds 2016 organiseren we een AvondWandel4daagse waar alle bewoners met verwanten, vrijwilligers of medewerkers van Zozijn aan mee kunnen doen. Deze organiseren we amen met de omliggende dorpen Wilp, Posterenk, Bussloo en Wilp-Achterhoek, scholieren en bewoners van deze omliggende dorpen doen jaarlijks enthousiast mee aan deze 4-daagse. Met gemiddeld zo’n 350 deelnemers, kunnen we zeggen dat dit een groots en geliefd evenement is.

Traditiegetrouw speelt op woensdag de Brassband Crescendo Wilp op het schoolplein van de Hagewinde in Wilp. Op vrijdag is er de gezellige muzikale intocht. Diverse ondernemers steunen onze bijzondere en gemoedelijke wandelvierdaagse waaronder: 

Bakker Gerrits

Albert Heyn Twello· 

Fruitkwekerij Klomp

De Pronkkamer bloemisterij· 

Sportshop 2000 Twello· 

Zorgboodschap

Uiteraard zijn we hen erg dankbaar voor de toegezegde sponsoring! Maar zeker ook met de medewerking van Melktap Wilp, Colour Sound, de lopers van ikwilopvallen.nl, brassband Cresendo Wilp, CCW, MuseumZozijn, De Hagewinde. 

Afstanden:

Er worden dagelijks routes uitgezet van 3, 6 en 10 km. Middels pijlen en een routebeschrijving zijn de routes te volgen.

3 km: Deze is geheel rolstoelvriendelijk. Op twee avonden lopen de routes over wegen en paden buiten het terrein van Zozijn, de andere twee avonden loop je een route over het terrein van Zozijn.

6 en 10 km: Iedere dag lopen de routes door één van de mooie gebieden die de omgeving rijk is.

Overdagroute:

3 km: voor leerlingen van de Daniel de Brouwerschool, wordt er een overdagroute van 3km uitgezet. Deze is alleen te lopen tussen 10.00u tot 15.00 uur.

Startlocatie:

Zozijn, Het Vierhuis
Weverboschweg 10
7284 EC Wilp
088-5753704

Starttijd:

Iedere dag kan er om 18.30 uur gestart worden.
Op vrijdag starten alléén de 10 km lopers om 18.00 uur. 
Tijdens de intocht op vrijdag, speelt de muziek van 19.00-21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de wandelaars de laatste meters aan te moedigen en feestelijk binnen te halen.

Posten onderweg:
De dagelijkse posten voorzien de wandelaars van wat drinken en een stukje fruit. Op woensdag trakteert de bakker ons op een krentenbol. Neem zelf ook altijd voldoende drinken mee voor onderweg!

Medaille:

Wanneer er minimaal drie avonden zijn afgestempeld op de stempelkaart heb je een medaille verdiend. Je krijgt de medaille op donderdagavond uitgereikt of vrijdag na binnenkomst.

Wandel4daagse

Inschrijven:

Inschrijflocatie is het Vierhuis. Dagelijks vanaf 18.00 uur geopend voor inschrijvingen. BETALING CONTANT

Iedereen die zich inschrijft krijgt een stempelkaart die bij de start, onderweg bij de posten en aan het eind worden afgestempeld.

Deelnemers kunnen zich op dinsdagavond ter plekke bij Zozijn in Het Vierhuis inschrijven. Houdt er rekening mee dat het druk kan zijn.

Scholieren en hun verzorgers/begeleiders kunnen zich inschrijven op school. Hiervoor regelen de dorpscontactpersonen een dagdeel. De datum wordt via school gecommuniceerd. Betaling contant op school.

Clienten van Zozijn ontvangen via mail de informatie om zich vooraf in te kunnen schrijven.
Wanneer dit niet lukt kan je uiteraard op dinsdagavond ook ter plekke nog doen.

Wanneer je liever één of twee avonden wil lopen dan kan je gebruik maken van een dagkaart. Deze zijn ter plekke te verkrijgen bij de inschrijvingstafel in het Vierhuis.

Kosten:


t/m 12 jaar : 4 avonden € 4,00

1 losse avond € 2,00

Vanaf 13 jaar: 4 avonden € 6,00

1 losse avond € 2,00


Parkeren:

Kom zoveel mogelijk op de fiets! En stal de fiets op de daarvoor aangeduide plekken.

Het terrein op komen via ingang 4 , dat is de ingang aan de Rijksstraatweg.

Parkeren op P5, de eerste parkeerplaats aan uw rechterhand. Alléén in de vakken parkeren.

Indien P5 vol is doorrijden naar P6, dat is de parkeerplaats bij het Kasteel.

Vandaar loopt u terug naar Het Vierhuis.

TEAM VRIJETIJD en WERKGROEP AVONDWANDEL4DAAGSE wenst iedereen heel erg veel succes en wandelplezier toe!! 

vrijetijd@zozijn.nl
088-5753704


Terug naar het overzicht