Icoon telefoon Bel ons

Werk en dagbesteding: doen wat bij je past


Doen wat bij je past. Zozijn is er voor iedereen die (nog) niet toe is aan betaald werk. Wil jij ook doen wat bij je past? Wij hebben werk en dagbesteding in alle soorten en maten, omdat we samenwerken met veel organisaties. Er is altijd een plek die bij je past. Ongeacht je vraag of beperking. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op om jouw ideale plek te vinden. 

We helpen graag om de juiste werkplek te vinden. Dat kan een plek zijn waar je in een groep activiteiten doet, of een plek bij een bedrijf. We kijken naar wat je kunt en wat je graag wilt leren om steeds zelfstandiger te worden. Daarin begeleidt een werkondersteuner of jobcoach je steeds een treetje verder. Dat noemen we onze participatieformule.


Locaties bij jou in de buurt
  • Activiteiten gehandicapten Werk of dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

    Van actief bezig zijn in de buitenlucht tot kunstwerken maken in een atelier. Bij ons kan het. Of wil je liever werken in een winkel of in de horeca? Dat kan ook. We hebben boerderijen, ateliers, winkels, kantines en lunchrooms. Allemaal met hun eigen invulling en waar je volop uitdrukking kunt geven aan je ideeën. En je vaardigheden kunt ontwikkelen.

  • Dagbesteding NAH Werk en dagbesteding voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

    Wanneer je een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebt, kun je bij ons terecht voor maatwerk in werk en/of dagbesteding. De werkzaamheden en activiteiten kunnen heel divers zijn maar zijn altijd afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.