Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Woning Charles Rochussenstraat Deventer

Charles Rochussenstraat - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Huiselijke sfeer

Bij de Charles Rochussenstraat in Deventer kun je wonen in een huiselijke sfeer. Als je overzicht nodig hebt, dan geven we je dat. Als je al een beetje zelfstandig bent, help je met de andere bewoners met de dagelijkse, huishoudelijke werkzaamheden. We koken zelf in onze woonkeuken, samen met de begeleiders. Daarna eten we meestal samen. 

Begeleiding bij wat jij nodig hebt

Onze ondersteuning is op jou gericht en op wat voor jou belangrijk is. Voor de één is dat intensieve begeleiding, voor de ander juist begeleiding op afstand. We begeleiden je bij de dagelijkse zorg voor jezelf, of we helpen je om overzicht te krijgen of zelfstandiger te worden. 

Je kamer

Ons gebouw is gesplitst in twee delen met elk zes cliënten. Je hebt een eigen woon-/slaapkamer met toilet, douche en een kleine berging.
De kamers hebben een tv- en internetaansluiting en de mogelijkheid voor een koelkast. De kamers zijn op de begane grond en op de eerste verdieping. Er is een lift.
Elke groep van zes mensen heeft een gezamenlijke woonkamer met een open woonkeuken. Achter de woning is een tuin met terras.
Dit mooie huis (gebouwd in 2005) staat in de wijk de Vijfhoek in Deventer. 
Je kunt lopen naar het winkelcentrum aan het Andriessenplein.

Meer informatie?

Over wonen bij Zozijn? Neem contact met ons op!

  • Woning Charles Rochussenstraat Deventer
  • Woning Charles Rochussenstraat Deventer interieur