Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Beeld Op Pad te zien tijdens KUNSTwandelroute


Ruim veertig cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) van de dagbestedingslocaties Doesburg en Doetinchem van Zozijn Op Pad hebben de afgelopen weken met veel enthousiasme gewerkt aan een beeld van hout en decoupage papier. Het beeld met de titel “Hersenen aan het werk” werd op 18 maart geplaatst en is één van de 33 kunstwerken die elke dag te bewonderen zijn tijdens de Kunstwandelroute in Hummelo.

Door NAH ervaart iemand vaak chaos in zijn of haar hoofd. Hij of zij wil graag rust en stilte. Hoe geef je na het hersenletsel weer kleur aan je leven? De takken verbeelden de aderen in het hoofd. Eén tak is geknapt. Dat staat voor het hersenletsel dat iemand heeft opgelopen. De takken van een boom staan symbool voor wensen, dromen en doelen.

Beeld-Hersenen-aan-het-werk.jpg

Het beeld is te zien tijdens de KUNSTwandelroute in Hummelo van 28 maart tot en met 20 mei. Dagelijks van zonsopkomst tot zonsondergang, zes weken lang genieten van kunst en natuur op het Landgoed Enghuizen. Een prachtige route van ± 4 km, met 33 kunstwerken langs onverharde wandelpaden. Startpunt en verkoop van een routeboekje met alle info is Hotel Restaurant De Gouden Karper, Dorpsstraat 9 in Hummelo.

Kijk voor meer informatie over de KUNSTwandelroute op Kunstwandelroute Hummelo – Een landgoed vol kunst.


Terug naar nieuwsoverzicht