Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Alonso en Timo doen belangrijk werk voor FC Winterswijk

Fijne collega’s en een gezellige sfeer

Alonso werkt alweer een tijdje bij FC Winterwijk. Dat is zijn cluppie want daar voetbalt hij zelf in het G-team. “Ik werk 1 dag per week bij FC Winterswijk. Maar in het weekend doe ik hier ook allerlei klusjes. Ik ken hier namelijk veel mensen en voetbal zelf bijna ieder weekend hier."

Ik krijg veel complimenten voor mijn harde werken

Alonso: "Bij FC Winterswijk ben ik vooral bezig met ballen oppompen. Mijn overige werk verschilt per seizoen. In de zomer maak ik reclameborden schoon en voetbal ik in de pauze af en toe met de begeleiding. In de winterperiode help ik met de voetbalwas opvouwen en help ik met de hesjes wassen. Het liefst die van mijn eigen G-team.Ik vind het leuk om bij FC Winterswijk te werken omdat ik in het weekend complimenten krijg voor mijn harde werken. Dat geeft mij motivatie om op de maandag weer naar FC Winterswijk te gaan en daar weer fijn aan het werk te gaan. Maar ook omdat ik mijn werk leuk vind, ik fijne collega’s heb en hier een gezellige sfeer is.”

Ik doe belangrijk werk voor de voetbalclub

Ik ben Timo en ik werk iedere vrijdag bij FC Winterswijk. Ik vind het heel erg leuk om hier te werken want ik doe belangrijk werk voor de voetbalclub en ik heb leuke werkzaamheden. Zoals velden uitzetten. Goals neerzetten, ranjabekers vullen en fruit klaarzetten. Maar het allerleukste vind ik om de velden uit te zetten. Ook is het een heel leuk team waar ik mee samenwerk.”

FC-Winterswijk-12_small.jpg


Wil je meer weten over werken bij FC Winterswijk? Kijk dan op FC Winterswijk - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer verhalen